Glavni stožernik u Glamoču prijetio Republikancu

Nakon naše reakcije jučer na temu Zakona o poljoprivrednom zemljištu (HBŽ, na inicijativu SNSD-a, sama sebi ukida nadležnost i prebacuje na općine), jučer je naš predsjednik OO HRS-a Glamoč Perica Grabovac bio žrtvom prijetnji od strane predsjedavajućeg OV Glamoč Marka Damjanovića iz HDZ-a BiH.
.
❎ Uz riječi kako će on „stvari riješiti na svoj način“, predsjedavajući OV Glamoč je u zgradi općine napravio neviđen incident koji bi tko zna kako eskalirao da naš Perica nije bio priseban i izbjegao fizički obračun, kontaktiravši odmah policiju koja je ubrzo uredovala.
.
⛔️  U zadnjih 10-ak dana, nakon Mostara i Livna, ovo je već treći napad na HRS-ove vijećnike od strane dežurne hrvatske oligarhije. Vidjevši kako nas se ne može (pot)kupiti, počinju sve češće koristiti nasilne metode zbog našeg političkog djelovanja, gdje ne tražimo ništa drugo nego isključivo poštivanje zakona i transparentnost.
.
✅ Gospodo stožernici, stožerni “oporbeni” sateliti i svi ostali, vaši napadi i prijetnje nisu ništa drugo nego znak kako smo u pravu i kako je politika koju HRS vodi ISPRAVNA! Ne samo da nas nećete i ne možete spriječiti, sve vaše prijetnje, napadi i sve drugo samo nam daje snagu da nastavimo putem kojim smo krenuli.
.
✅ Samo nas ohrabrujete u našoj borbi za prava ljudi i naša nacionalna prava. S još većim žarom ćemo nastaviti političku borbu, javno i s imenom i prezimenom prozivati sve vas koji prodajete nacionalne interese. Krijete se iza tzv. stožerništva, oko sebe ste okupili satelite tzv. oporbe, a svima vama je samo osobni interes i sinekura prioritet. Nama nije, niti će ikada biti!
.
👉 Ovim putem pozivamo Marka Damjanovića da nam javi kada okvirno planira „rješavati stvari na svoj način“, ima nas dosta iz HRS-a koji bi rado tome prisustvovali! 💪
HRS