Goran Karan otvorio Livanjsko kulturno ljeto

Na svečanosti otvaranja prikazana je video projekcija o gradu Livnu koji ove godine obilježava 1126 godina postojanja, kao i tematski prigodni kadrovi ugođaja nogometnog slavlja u Livnu

Manifestacija Livanjsko kulturno ljeto 2018, u okviru koje će se sljedećih dvadesetak dana održati niz koncerata, kazališnih predstava, pjesničkih večeri, otvorena je u četvrtak navečer na ljetnoj pozornici u gradskom parku.

”Slobodno možemo reći da Livnjaci kulturu razumiju, jer je žive i čine. Potvrdili smo to kroz bogatu povijest i potvrđujemo to i danas. Ljudi kroz kulturu jedni drugima predaju osjećaje i to je ono najljepše što ova ljetna manifestacija sa sobom nosi. Želim vam da kroz svaki pripremljeni događaj osjetite toplinu i dobrodošlicu”, kazao je tom prigodom livanjski gradonačelnik Luka Čelan.

Na svečanosti otvaranja prikazana je video projekcija o gradu Livnu koji ove godine obilježava 1126 godina postojanja, kao i tematski prigodni kadrovi ugođaja nogometnog slavlja u Livnu, u kontekstu povezanosti kulture i športa koje se provlači ovogodišnjim događanjem. Kao kruna večeri koncert je održao splitski glazbenik Gorana Karana i bend Vagabundo.

Bljesak.info