Grci prijete Bitorajcu nakon priloga na njihovoj televiziji: “Ubit ćemo te”

Nakon što je jučer Rene Bitorajac podijelio snimku priloga s grčke televizije o navijačkim neredima između BBB-a i grčke skupine Gate 13, u kojem se pojavljuje njegov lik iz filma Metastaze, sada je otkrio da prima prijetnje od nekih Grka.

“**** se, hrvatsko govno. Platit ćeš za ubojstvo koje si počinio u Ateni. ***** hrvatske navijače i BBB. Nacističke ubojice! AEK-ovi fanovi će vas uništiti”, napisao je Bitorajcu jedan bijesni Grk, a glumac je prijetnje objavio na svom Instagramu.

“Osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje”

Podsjetimo, jučer se u grčkim vijestima našao glumac Rene Bitorajac, odnosno Krpa, lik koji tumači u filmu Metastaze.

“Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije.

 

Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa.

 

Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje!” napisao je Bitorajac na društvenim mrežama uz snimku s grčke televizije na kojoj se u prilogu o nemilom događaju vidi scena iz filma Metastaze, u kojem Bitorajac tumači ulogu Krpe, huligana i pripadnika Bad Blue Boysa.

Večernji.ba