HČSP BiH poziva Dragana Čovića da se na idućim izborima ne kandidira i tako časno uzmakne u političku mirovinu

Tadija Ljubičić, predsjednik HČSP BiH
PRIOPĆENJE HRVATSKE ČISTE STRANKE PRAVA BIH, Tomislavgrad
.
Zamjetan medijski šušur u režiji najveće stranke s hrvatskim predznakom u BiH u svezi godišnjice njihova osnutka, kao i rođendana trenutačnog vođe im, do srži je ogolio dugogodišnju opsjenu i nihilizam kojim hrane svoje podanike i običan puk.
.
Stranka osnovana po špranci nacionalnog pomirenja, u kojoj su sve dominantne uloge imali notorni udbaši i partijski funkcionari, a domoljubni dio je sveden na ljepitelje izbornih plakata, uz objektivne teškoće druge naravi, svela je hrvatski narod na objekt bez značaja.
.

Niti jedno izborno obećanje od 1990. – 2021. nisu ispunili

Niti je narod slobodan, niti kruha ima, izim njihovih pripuza i uhljeba. Svoga posljednjeg lidera ,stilizirali su “Dragog vođu ” komičnih razmjera.
.
Neuspjehom u srazu s mlađim Izetbegovićem glede izmjene Izbornog zakona izgubio je “magiju “lukavog exkomunističkog aparatčika. Stranka mu, on sam i čitav narod sveden je na potrčke Milorada Dodika.
.
HČSP BIH smatra da bezuvjetno vezivanje za SNSD-om nije donijelo pomak na bolje našemu narodu. Pače je položaj puno nezavidniji, ima li se u vidu primjerice negodovanje njemačke službene politike ovim savezom.
.
Degutatno “gotivljenje “laktaškog kabadahije , dočim je u Posavini gotovo pa zamukao glas violine i šargije, postavlja pitanje: Tko vodi hrvatsku politiku u BIH?
Vodstvo HDZ BiH, HNS? Ili ocvali čiča s Petlova brda?
.
Samohvale HDZ-ovih propagandista iz Večernjaka kako je i većina tzv. oporbe nastala iz ove stranke je točna. Samo ta oporba se ne razlikuje od matične stranke programatski, jedina razlika su slabiji laktovi pri grabeži i krčmljenju narodne imovine.
.
Hrvatska Čista Stranka Prava BiH smatra da je notorna neistina tvrdnja kako je trebalo dati poluge političke moći bivšim komunistima poslije demokratskih promjena. Čaršijski opinion-makeri su telalili kako su oni vični, osposobljeni i uvježbani u krilu majke partije i mogu se nosit s neprijateljem.
.
Ovo se pokazala kao totalna zabluda budući su isti i dalje bili pod kontrolom iste majke. Sukladno hit pjesmi čuvenog livanjskog pjevača radikalske provinijencije, oličena je sva mudrost takve tvrdnje:
“Komunjare, komunjare, vi volite samo pare, svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti !”
.
Hrvatskome narodu treba drukčija politika: Ne Alijansa, ne Platforma. Hrvatima treba spremnost na žrtvu. U svojoj knjizi “Vizija Slobode ” iz pera prof. Ivana Oršanića, autor je naznačio da su jedino Ante Starčević i Stjepan Radic imali kapacitet izvući narod iz gliba i ropstva, dočim su svi “realisti ” završili na otpadu povijesti.
.
Hrvatski narod treba za pravedne ideje na čelu imati prvake koji su spremni i život dati, jer njihov život je imao više smisla od žđivota nihilista i profitera.
.Ne može se puk ucjenama, nepotizmom i inim pojavama siliti na sljedbu.
.
HČSP BiH poziva dr. Dragana Čovića da se na idućim izborima 2022. ne kandidira i časno uzmakne u političku mirovinu i skine omču oko vrata vlastita naroda.
Tadija Ljubičić, predsjednik HČSP BiH

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply