HDZ BiH: Gospodine Vukadine, duvanjsku javnost, na jako bezobrazan način, dovodite u zabludu

Odgovor gospodinu Vinku Vukadinu
Poštovani gospodine, Vukadine, budući da se bliži izborna godina, nismo ni sumnjali da ćete dobiti nalog od ekipe, koju ste „pomaknuli“, da se aktivno uključite u zadržavanje teško im stečenih sinekura.
.
Međutim, jako smo iznenađeni i razočarani što ste im svoje literarne sposobnosti, kojima navedena ekipa očito ne obiluje pa koristi Vaše, stavili na raspolaganje u ovom, za svakog normalnog Hrvata, najtužnijem periodu u godini.
.
Da ne bi bilo zabune, ne pada nam na pamet pravdati se Vama i Vašim političkim produktima, nego ovaj odgovor pišemo zbog duvanjske javnosti koju, na sebi svojstven i jako bezobrazan način, dovodite u zabludu.
.
Prethodno dogovorenu radnu posjetu Predsjednika stranke sa prigodnim paljenjem svijeća dovoditi u vezu sa ranijim događajem na kojem su sudjelovali mnogi naši sugrađani je krajnje zlonamjerno.
.
Izmišljanje nekakvog skrivanja u obližnjem restoranu, u kojem se održao radni sastanak nakon paljenja svijeća, i uvođenje pojmova partizani, šume i drumovi samo govori o Vašem „mindset-u“ te pokazuje čemu isti robuje.
.
Znamo da Vam je jasno kako je Vaš politički projekt najavljene ekspanzije na čitavu BiH i RH „dobacio“ samo do Zagoričana, Malovana i Studenih Vrila te da ste time jako razočarani.
.
Znamo i da je ekipa, koja je dio istog, jako nervozna zbog toga, ali savjetujemo Vam da energiju i vrijeme trošite na analizu zašto je to tako, a ne na unošenje nemira u javni prostor u ovim tužnim danima.
.
Uostalom, svoje mišljenje o braniteljima i braniteljskoj populaciji ste pokazali na sjednici Općinskog vijeća na kojoj niste dopustili ni minutu šutnje za poginule i nestale hrvatske branitelje.
.
A sada, kao i obično perete savjest i obmanjujete javnost paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca.
Ovaj odgovor smo napisali ISKLJUČIVO zbog naših sumještana i s njim naše oglašavanje o ovoj temi završava. Što se tiče ostalih tema i rasprava, koje nas čekaju u budućnosti, znajte da se radujemo istim.
.
Svjesni smo činjenice da unatoč dugogodišnjim iznimnim naporima koje ste ulagali, niste uspjeli educirati nikoga za pisanje teksta koji kod Vas neće proizvesti osjećaj susramlja.
.
Nadamo se samo da Vam uloga „jockera zovi“ neće dosaditi.
OO HDZ BIH TOMISLAVGRAD
Poslovno trgovački centar Metropolis Livno

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply