HDZ BiH HBŽ: “Govori da te vidim”

IVAN VUKADIN - Kandidat za mandatara u Vladi Hercegbosanske županije

„GOVORI DA TE VIDIM“

Da bismo čovjeka upoznali davno su stari Latini kazali „Govori da te vidim“ . Izreka kroz povijest provjerena nebrojeno puta, a najviše kod onih željnih neograničene političke i druge moći.

Tako je nedavno u intervjuu u jednom sarajevskom dnevnom listu mandatar za sastav nove Vlade HBŽ-a , Ivan Vukadin rekao kako su „Spremni na novi pristup lokalnoj i državnoj politici“, mada je očito da ne može sastaviti Vladu već pet mjeseci što je mimo svih demokratskih uzusa.

Što se to podrazumijeva u novom pristupu lokalnoj i državnoj politici? Bilo bi pošteno da objasni javno puku HBŽ-a , a napose biračima u Tomislavgradu koje je na Općim izborima 2018. godine obmanuo.

Izjava o novom pristupu u jednim sarajevskim dnevnim novinama je li dodvoravanje građanskoj političkoj opciji političke stranke sa bitnim udjelom političkog odlučivanja u Skupštini HBŽ-a kako bi se dobile potrebne ruke u Skupštini ili je to politički koncept DF-a ili možda oboje?

Došlo je vrijeme da se kaže pravodobno istina u današnjim teškim političkim prilikama za Hrvate u BiH. Trojanski konj mora na vrijeme biti osujećen kako bi se izbjegle neželjene velike političke posljedice za najmalobrojniji narod u BiH.

Također mandatar Vukadin trebao bi javno objasniti što podrazumijeva i pod novim pristupom lokalnoj politici.

Želite li reći da je Tomislavgrad financijski i na druge načine zakinut u HBŽ-u?

Zadnjih godina činjenice govore suprotno. Primjera radi spominjemo samo subvencije i potpore Tomislavgradu koje je dobio utvrđenih proračunima HBŽ-a.

Razmišljate li da ćete dugoročno donijeti neprocjenjive štete najviše Tomislavgradu.

Kažite svima javno koja su vam politička stremljenja i u čiji biste zagrljaj vodili HBŽ.

Ured za odnose s javnošću ŽO HDZ-a BiH HBŽ

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply