HDZ1990: Demagogija prilikom središnje proslave dana obrane Livna

HDZ BiH je, još jednom, iskoristio proslavu obljetnice dana odbrane Livna u predizborne svrhe, pozivajući, demagoški, narod na zajedništvo.

Nisu oni nas pozivali na zajedništvo kad su zapošljavali u javnim poduzećima i državnim institucijama. To su odradili u zajedništvu sa svojom rodbinom i poslušnicima. Nisu pozivali na zajedništvo ni kad su krčmili proračunske novce. To su odradili u zajedništvu s raznoraznim Hrvatskim ženama i sličnima. Nisu pozivali na zajedništvo kad su davali privilegije podobnim braniteljima i njihovim udrugama, a ostali branitelji su vadili putovnice za „bijeli svijet“. Nisu pozivali na zajedništvo kad su otimali stipendije siromašnim Hrvatima. Nisu pozivali na zajedništvo ni kad nam se trećina susjeda iselila iz Livna, u potrazi za poslom.

Na zajedništvo nas pozivaju samo pred izbore. Naravno, na zajedništvo u glasovanju za njih. Za njih, koji su na vlasti skoro 30 godina, koji su, zadnjih 6 godina, imali apsolutnu vlast na svim razinama vlasti u BiH, a rezultat njihovog vladanja je da narod nikad nije bio u goroj situaciji.

Mi Vas, također, pozivamo na zajedništvo.Ali na zajedništvo u glasovanju protiv HDZ BiH!

U listopadu imamo priliku, zajedno, ovu nesposobnu, korumpiranu, apsolutnu vlast  HDZ BiH detronizirati i, konačno, dati priliku našem kraju i narodu za novu perspektivu!

 

Ured za informiranje HDZ 1990 HBŽ