HDZ1990 LIVNO: Želimo poručiti “stožernicima” da neće uspjeti u svom naumu!

Poštovane građanke i građani Grada Livna,

zahvaljujemo se svima vama koji ste se odazvali na naš poziv za promatranje Općih izbora 2018 godine. HDZ1990 Livno ove izbore imati će četiri puta više promatrača,nego protekle izbore. Zahvaljujući upravo Vama koji ste se odlučili suprotstviti ovoj pošasti, tj. krađi glasova.

Potrebno je istaknuti kako su nam se javili i pojedini deklarirani članovi HDZ-a BiH, koji imaju namjeru i podržati HDZ BiH, ali koji u prvom redu žele poštene izbore. Hvala svima vama, jer ste odlučili spriječiti da Livno opet bude grad slučaj. Hvala svima vama jer ste odlučili zadržati poštovanje prema našim mrtvima, a koji se nalaze na biračkim popisima i koji redovno „glasuju“.

Dobivamo informacije, doduše neslužbene, kako se već organiziraju lopovske družine s ciljem krađe glasova. Želimo poručiti pripadnicima tih nečasnih skupina kako neće uspjeti u svom naumu!

Znamo, pod svaku cijenu će te pokušati krasti i nećete birati sredstva! Ali, budite itekako svjesni da ćemo vas i mi, pod svaku cijenu, spriječiti i da niti mi nećemo birati sredstva! Budite svjesni da smo spremni i na ponavljanje izbora, ukoliko nas na to prisilite. Jer, manja je šteta ponoviti izbore za dva tjedna, nego da vi pustošite ovu županiju i sljedeće četiri godine.

Napominjemo, tko god voljom građana osvoji glasove tomu ćemo čestitati, ali niti jedan jedini glas nećete ukrasti, u to budite sigurni!

Ured za informiranje HDZ1990 Livno