Hloverka Novak Srzić reklamira Makarsku rivijeru fotografijama iz Mozambika: Evo kako je reagirala kad su je otkrili

Ova je fotografija namijenjena gostima da im pokažemo naše ljepote…, napisala je Hloverka Novak Srzić ispod fotografije na kojoj se vidi luksuzni resort u Mozambiku Azura Quilalea

Hloverka Novak Srzić na svom je Facebook profilu objavila fotografiju pješčane plaže pred zalazak sunca uz status: “Usprkos antifa kaosima i svim virusima… ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite… Makarska rivijera”.

No, fotografija baš i nije s Makarske rivijere, što Hloverka kao direktorica Turističke zajednice grada Makarske sigurno zna. Naime, riječ je o fotografiji luksuznog resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku, ali Hloverka Novak Srzić ni u komentarima ispod fotografije u kojima su ljudi pitali gdje je ta plaža ne samo da nije htjela otkriti da je riječ o plaži koja je tisućama kilometara dalje od Hrvatske, već je obmanjivala svoje pratitelje da je plaža hrvatska, piše 24sata.hr.

 

 

Tako u jednom komentaru objašnjava: “Ovakvih prelijepih slika s naših plaža je puno… Ima jedna slična ispred hotela Dalmacija… I puno drugih…” Na direktan komentar jedne pratiteljice da je mislila da Makarska rivijera ima uglavnom šljunčane plaže, Hloverka joj je odgovorila: “Dođi i istraži!”. Zaboravila je samo napomenuti da bi trebala istraživati u Mozambiku.

Nastavila je reklamirati predivnu plažu, te napisala: “Ova je fotografija namijenjena gostima da im pokažemo naše ljepote…”. Ti gosti će sigurno biti iznenađeni kada jednom dođu na Makarsku rivijeru i shvate da ih je Hloverka prevarila i svoj kraj reklamirala fotografijama iz Mozambika.