HRS Livno: Nepravilnosti na biračkom mjestu Ljubunčić, morao je ući “Tatin Sin”

Preferencije i HDZ-ovi Livno

Mora ući ‘Tatin sin’

Ponovno se brojalo ovih dana u Ljubunčiću i prebrojalo. HDZ-ovi su upisali preferencije, ne samo na obračunsku listu, već kako spada, bratski, u listiće.

Nije puno njih brigalo što je ogromna većina biračkih odbora brojala onako kako su Livnjaci glasali, ovi su odlučili da stvar uzmu u svoje ruke.

Diktatom neprikosnovenih vladara iz fotelje, konkretno Branka Ivkovića, predsjednika raspalog ŽO HDZ BiH, u Ljubunčiću je morao glasove naknadnim upisivanjem dobiti njegov sin.

Izvršitelji iz koalicije SNSD, SDA & Co. su bili:

Mijo Ćosić  HLL Predsjednik

Anto Periša HDZ 1990 Član

Filip Medo SNSD Član

Petar Gotovac SDA Član

Mate Madžar HDZ BiH Član

Stipe Vujeva GIP Zamj. predsjednika

Jakov Damjanović HDZ 1990  Zamj. član

Velimir Križan SNSD Zamj. član

Josip Manđeralo SDA Zamj. član

Tomislav Kovač HDZ BiH Zamj. član

Ako ovo što pišemo nije istina, a je, očekivati je da ‘tatin sin’ dobije bar po 100 preferencija na biračkom mjestu gdje je stasao ili na biračkom mjestu gdje mu je tata kupio stan.

Ipak, ako za čovjeka zna i toliko ga cijeni 53 glasača u Ljubunčiću onda je samo logično da u „komšiluku“ dobije bar duplo više preferencija!?

Da je u Livnu, kojim slučajem, odaziv bio 70%, glasovi i listići se ne bi prebrojali do izbora 2024. godine. Ovako, samo kod nas još nije uneseno preko 20% glasova, tko zna kojim čudom još po netko upadne ili ispadne iz Gradskog vijeća.

GO HRS Livno

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply