HRVATI SU USTAŠKI OLOŠ I KOMPLEKSAŠI! Nova gnjusoba iz Srbije: Vulin izvrijeđao i Stepinca

Posljednja uvreda kao službeni dopis srbijanskog Ministarstva obrane na čijem je čelu Aleksandar Vulin stiže na račun Hrvatske. Naime, Vulinovo ministarstvo objavilo je priopćenje s njegovom pisanom izjavom u kojoj uz ostalo navodi da je hrvatska politika prema Srbiji mješavina mržnje i kompleksa.

“Hrvatska pažljivo prati naše izbore, mi njihove ne pratimo ni malo. U Hrvatskoj znaju ime i biografiju svakog ministra u našoj Vladi, a mi skoro da ne znamo da njihova Vlada i postoji”, rekao je Vulin napominjući da je odnos prema Srbiji jedna od ključnih točaka predizbornog programa u Hrvatskoj-.

“A mi jedva da ih se sjetimo, osim kada se iznova javno zakunu poglavniku, što tajno nisu ni prestajali raditi. Hrvatska službena politika kao ni ustaški ološ ne prestaje s napadima na Vučića i Srbiju”, rekao je Vulin te dodao:

“Njihova politika prema Srbiji je mješavina mržnje i kompleksa. To je i očekivano od naroda kojima je vikar ustaške vojske Alojzije Stepinac kandidat za sveca. Kakav svetac takav i narod koji ga zove blaženi.”

Autor: dnevno.ba