Hrvatica pobijedila u srpskom realityju i osvojila 100.000 KM

Nakon 10 mjeseci provedenih u srpskom realityju ‘Zadruga’ sinoć je došlo veliko finale. Pobjedu je odnijela Slavonka sa zagrebačkom adresom Iva Grgurić (26). Marko Miljković bio je drugoplasirani.

– Hvala vam svima, nisam vjerovala u sebe, ali ovo je prava Iva Grgurić. Sretna sam, neopisivo. Srce mi lupa – rekla je pobjednica ushićeno. Osvojila je 50.000 eura (oko 100.000 KM).

Iva je samo mjesec dana nakon ulaska u reality imala stotie fan profila na društvenim mrežama te je bila u samom vrhu favorita za pobjedu.

– U životu sam svašta prošla i iz svake situacije izašla kao pobjednik. Ovaj projekt smatram jednim velikim izazovom u kojemu ću dokazati gledateljima kakva sam osoba. Nije lako biti zatvoren u kući s pedesetak različitih profila, ali bez obzira na to, znam se snaći u svakoj situaciji i iz nje izvući ono najbolje – rekla nam je Iva prije ulaska u reality koji joj je promijenio život.

Vjerojatno nije ni zamišljala kako će je njezini cimeri ‘gaziti’ zbog njezinih mrlja iz prošlosti. Ali javnost se sve više sažalijevala nad njezinom sudbinom pa su glasali za njezin ostanak u luksuznoj vili. Neki od glasača dali su joj svoj glas upravo u inat poznatim, prljavim igračima.

Vrata realityja otvorila su se šestog rujna prošle godine, a u vilu se te noći uselilo više od 50 natjecatelja. Poslije deset mjeseci igre, skandala, prijateljstva i neprijateljstva, u veliko finale dospjelo je samo 15 natjecatelja.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply