Hrvatska potopila Island

Od 20 i 30 Hrvatska igra protiv Islanda drugu utakmicu na Euru. Domaćin je i dalje Split pa se u Spaladium Areni ponovno očekuje odlično ozračje kao i protiv Srbije u petak. Nadamo se novom slavlju…

island

HRVATSKA – ISLAND 29:22

60′ Kraj
Gotovo je u Splitu, pobijedili smo 29-22! Igrač utakmice je Luka Cindrić sa sedam golova i četiri asistencije… Stevanović je stao na sedam obrana, ali sve su to bile ključne i Hrvatska ide u drugi krug bez problema. BRAVO, KAUBOJI!

57′
Kopljar je strijelac, svi naši pucači danas su na visokoj razini. Pobjeda je u džepu.

54′
Island spušta na minus šest s dva uzastopna gola, mali razlog za brigu, ali trebali bi uskoro im uzvratiti na tome. Cindrić se pobrinuo za to, zar ste sumnjali?

52′
Sedma obrana Ivana Stevanovića, on je razlog zašto Island ne može doći nam ni blizu. Čupić se ukazao i lomimo Island osam razlike.

51′
Treći gol Marka Mamića, treći pokušaj! Naši pucači su danas sjajni, eto, Mamić je i tri i pol minute zabio tri komada.

49′
Druga golčina Marka Mamića, ovaj put je u stilu Ivana Balića nisko opalio, ispod obrane, nema šanse da se to obrani!

48′
Ušao je Marko Mamić i pokazao kako se trpa, ali onda je Sigurdsson lobom vratio Island na ‘samo’ minus šest.

STEVANOVIĆ
Gospodin Ivan Stevanović! Zicer na zicer, što radi naš golman! Islanđani su poludjeli, ne znaju gdje udaraju, evo im i mintua odmora od muke.

45′
Kakva obrana Čupića! Ostao je prazan gol jer smo igrali bez golmana, Island je tukao, a Čupić se bacio u sprintu i skinuo taj gol. Island je nastavio napad, međutim, Stevanović je ušao i skinuo zicer s krila.

43′
Uh, opet Buntić, kakva ‘haubica’! Promijenili su gosti golmana, uzalud, mi trpamo kako poželimo i ovo je već sedam razlike.
24 sata