Humanitarna izložba udomljenih pasa i mješanaca

Dana 11.8.2018. ispred Srednje strukovne škole „Silvije Strahimir Kranjčevič“ u Livnu, s početkom u 10:30 sati, održat će se Humanitarna izložba udomljenih pasa i mješanaca, u organizaciji Udruge za zaštitu, spašavanje i zbrinjavanje životinja HBŽ „O“.

Cilj ovog događaja je podizanje svijesti građana o problematici napuštenih pasa kao i o mogućnostima rješenja problema, ali i promoviranje udomljavanja napuštenih pasa kao bitnog segmenta u samom dugoročnom rješenju ove problematike u HBŽ.

Prijave za izložbu možete poslati na facebook stranicu Udruga za zaštitu životinja „O“ ili e-mail: udrugaohbz@gmail.com.

Prijava mora sadržavati ime i prezime vlasnika, ime psa, starost psa, karakterne osobine i zanimljivost o Vašem psu (na koji način je udomljen ili neka zanimljiva priča o njemu i sl.)

Obzirom da je prijava i sudjelovanje besplatno, kotacija po dolasku vlasnika i ljubimca na izložbu bila bi znakovita podrška u vidu hrane za napuštene pse, ovisno o mogućnostima.

Osim izložbe udomljenih pasa, pri ovom događaju su predviđene i zabavne radionice za djecu kao i darovi za sudionike izložbe te druga iznenađenja pa stoga pozivamo sve vlasnike udomljenih pasa da se odazovu i prijave svoje ljubimce.

Napominjemo da su na druženje pozvani svi vlasnici pasa neovisno o podrijetlu ljubimca i rasi, prijateljski raspoloženi prema napuštenim psima.

Udruga „O“