I Radončić, kao i Čović, ne može bez UDBE!

MOSTAR – U jeku predizborne kampanje koja se ovih dana zahuktava, pljušte optužbe sa svih strana i na račune pojedinaca i stranaka.

Prelistavajući obavještajne dossiere bivše države, od kojih neki nikada nisu ugledali svjetlo dana, naletjeli smo i na zanimljivo i javnosti jako poznato ime.

Radončićev kućni ljubimac, Omer Čevra, intimus od nekolicine Čovićevih piskarala krajnje upitne moralne, ljudske i svjetonazorske orijentacije, osim što je iz SAD protjeran zbog kaznenih djela kojih se ne bi posramio ni neki “jači” kriminalac, izgleda da ima poveznicu sa Čovićem i Radončićem koja seže i iz prijeratnog perioda.

Tu nema velike filozofije, mudrovanja, izmišljanja “tople vode”,…, već samo par logičnih pitanja a samim time i zaključaka.

-Je li Radončićev kućni ljubimac, nekad perspektivni član “mladeži SDP-a BiH” sin Mensura Čevre, čije podatke iz suradničkog dossiera možete pročitati?

-Je li mu tata radio u Fabrici MMK SOUR “SOKO” Mostar?

-Ako jeste, je li tata “LARI” i osobno poznavao Dragana Čovića, hrvatskog galeba?

-Je li tatina prijeratna “dopunska djelatnost” doprinijela njegovom političkom angažmanu u partijama koje su pune bivših suradnika SDB i KOS?

-Je li zbog Mensura Čevre netko, možda, ostao bez posla, završio u zatvoru zbog “neprijateljskog djelovanja”, ili ne daj Bože nešto još gore?

Ukoliko je Radončićev mezimac doista sin Mensura (Omera) Čevre, kodnog imena “LARI”, onda je ljubav na relaciji SBB-HDZ BiH-SDP BiH i više nego jasna. U te tri političke stranke jedino utičnice i prekidači za električnu energiju u partijskim prostorijama, nisu vezane za OZNU, SDB, KOS,…!

Autor: T. Škorić / Dnevno.ba