I to je BiH: Federalna televizija ostala bez Dnevnika

Nakon skoro 15 minuta čekanja Dnevnika, u program se uključila voditeljica koja je kazala da sustav koji za FTV održava BHRT u ovom trenutku nije u funkciji.

Središnja informativna emisija Dnevnik 2 na Federalnoj televiziji u nedjelju navečer nije prikazana, a iz ovog javnog servisa naveli su da su razlog za to tehnički problemi u sustavu BHRT-a. S druge strane, BHRT tvrdi kako nije do njih.

Nakon skoro 15 minuta čekanja Dnevnika, u program se uključila voditeljica koja je kazala da sustav koji za FTV održava BHRT u ovom trenutku nije u funkciji. ”Poštovani gledatelji, ispričavamo se zbog tehničkih poteškoća nastalih u realizaciji Dnevnika 2.

Sustav koji za Federalnu TV održava BHRT u ovom trenutku nije u funkciji. Molimo za razumijevanje i strpljenje. Potrudit ćemo se u što kraćem vremenskom razdoblju otkloniti poteškoće. Hvala na razumijevanju”, rekla je voditeljica. S druge strane, iz BHRT-a kazali su kako nisu informirani o kvaru i razlozima neprikazivanja Dnevnika 2 Federalne televizije.

Bljesak.info