Idućih dana u BH pretežno sunčano, temperature i do 20 stupnjeva Celzijusa

Danas u Bosni i Hercegovini očekuje se pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva lokalno u Bosni će biti magle. Vjetar slab, prijepodne sjevernog smjera. Od sredine dana vjetar mijenja smjer na jugo i jugoistok.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda sutra, 24. veljače, moguća je dugotrajnija magla ili niska oblačnost u Bosanskoj krajini, na sjeveru i sjeveroistoka Bosne.

U većem dijelu zemlje bit će pretežito sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama u centralnim i istočnim područjima lokalno će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 17, na jugu zemlje do 20 stupnjeva. U mjestima s dugotrajnom maglom najviša dnevna temperatura zraka do 12 stupnjeva ili niža.

Također i u četvrtak, 25. veljače, u većem dijelu zemlje prevladavat će pretežito sunčano vrijeme. Isto tako, dugotrajnija magla ili niska oblačnost u Bosanskoj krajini, na sjeveru i sjeveroistoka Bosne.

Dio prijepodneva po kotlinama u centralnim i istočnim područjima također će biti magle. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 21 stupanj.

U mjestima s dugotrajnom maglom najviša dnevna temperatura zraka do 12 stupnjeva ili niža.

Dugotrajnija magla ili niska oblačnost se očekuju na sjeveru i sjeveroistoka Bosne u petak, 26. veljače. Tog dana u većem dijelu zemlje prevladavat će pretežno sunčano vrijeme.

Dio prijepodneva po kotlinama u centralnim i istočnim područjima i Bosanskoj krajini će biti magle. Vjetar slab sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stupnjeva U mjestima s dugotrajnom maglom najviša dnevna temperatura zraka do 13 ili niža, priopćeno je iz FHMZ BiH.