Ivan Dračar i Marija Vrajić pobjednici Duvanjske desetke

Start i cilj kružne utrke, na kojoj je nastupilo rekordnih 178 natjecatelja iz 12 europskih država, bio je kod zgrade Općine, a trčalo se tomislavgradskim ulicama.

U uličnoj utrci na 10 km koja se održava pod nazivom “Duvanjska desetka 2018” najbrži su bili Ivan Dračar i Marija Vrajić . Ovo je peta po redu Duvanjska ulična utrka na 10 km koju su u subotu organizirali Atletski klub “Puls” iz Tomislavgrada i Općina Tomislavgrad.

Start i cilj kružne utrke, na kojoj je nastupilo rekordnih 178 natjecatelja iz 12 europskih država, bio je kod zgrade Općine, a trčalo se tomislavgradskim ulicama. U konkurenciji atletičara najbrži je bio Ivan Dračar iz Atletskog kluba (AK) Kvarner, drugo mjesto izborio je Tomislavgrađanin Ante Pokrajčić iz škole Jacići, a treće Uroš Gutić iz AK Bosna.

Kod žena, prvo je mjesto osvojila Marija Vrajić iz AK Maksimir, druga je bila Tanja Samardžić (AK Moslavina), a treća Radmila Maksimović, članica AK Šibenik. U kategoriji najbrži Duvnjak, među atletičarima, prvo je mjesto zauzeo Vinko Sliško, drugo Džoni Jurić, a treće Krešimir Parlov. Među atletičarkama prva je prošla ciljnu ravninu Matilda Šola, druga je bila Vesna Ćavar, a treća Mateja Zorić. Održana je i utrka dužine 3,3 km na kojoj je sudjelovalo 64 natjecatelja.

Prvi je bio Berin Mušanović, drugo mjesto osvojio je Brane Šatara, a treće Ibrahim Ramić. Kod žena prva je ciljnu ravninu prošla Gabrijela Stanić iz Tomislavgrada, druga je bila Marijana Kovačević , dok je treće vrijeme osvojila Mihaela Buljan iz Tomislavgrada.

Bljesak.info