Izabrano novo rukovodstvo IO ŽO SDA HBŽ: Hikmet Hodžić novi predsjednik / Fotogalerija

U prepunoj velikoj Sali BZK Preporod Livno sinoć je održana je Izborna konstituirajuća Skupština ŽO SDA Hercegbosanske županije

Pored izabranih zastupnika, Izbornoj skupštini prisustvovao je i veliki broj članova i simpatizera stranke, kao i veliki broj predstavnika društvenog, kulturnog i vjerskog života HBŽ-a.

Jednoglasnom odlukom prisutnih zastupnika na Skupštini ŽO Stranke demokratske akcije HBŽ, dr. sc. Hikmet Hodžić izabran je za predsjednika Izvršnog odbora Županijske organizacije SDA.

Hodžić je, kao dugogodišnji istaknuti član SDA, predložen od sva četiri gradska odnosno općinska odbora SDA u HBŽ-u, te kao kandidat deklarativno dobio povjerenje članstva da predstavlja stranku u narednom periodu.

Nakon uspješno provedenih izbornih Skupština u jednom Gradskom i tri Općinska odbora HBŽ, od predlaganih kandidata za potpredsjednike su izabrani: Nasko Zahirović iz Tomislavgrada i Arif Kovačević iz Glamoča.

Također je tajnim glasanjem izabrano i preostalih šest članova Izvršnog odbora Županijske organizacije SDA HBŽ.

Obraćajući se stranačkim kolegicama i kolegama, novoizabrani predsjednik Izvršnog odbora Županijske organizacije SDA Hodžić je apostrofirao je kako je jedinstvo stranke na svim nivoima osnovni zadatak i da tom segmentu namjerava posvetiti maksimalnu pažnju.

– Međusobno razumijevanje i sinergija Izvršnog odbora Županijske organizacije sa svim odborima u Županiji i šire je jako bitna. Namjera nam je maksimalno surađivati i sa svim institucijama i organizacijama na ovom prostoru, a posebnu pažnju ćemo posvetiti obrazovanju i mladima u Hertcegbosanskoj županiji – kazao je Hodžić.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply