Izetbegovićev vazal Inzko krenuo u posljednji pokušaj ‘Velikobošnjačkog projekta’

Valentin Inzko, čovjek koji je na račun bh. građana do sada izvukao milijune maraka, potaknut arapskim novcem i prijateljima iz SDA koji ga godinama opskrbljuju financijama u Sarajevu, večeras je krenuo na posljednji udar na Dragana Čovića i Milorada Dodika.

Politički pijun godinama u napaćenoj zemlji najbolje živi s veleposlanicima država koji su također pod izravnim utjecajem Sarajeva, s obzirom da su im tu sjedišta i financijska česma iz koje teku novci žitelja Zapadne Hercegovine i ostalih koje se godinama osiromašuje na radost Sarajeva i svih onih koje Sarajevo primi kao vazale.

Tako je večeras s veleposlanicima, Ured visokog predstavnika Inzka prozvao HDZ BiH i Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za namjerno opstruiranje donošenja izmjena zakona o kaznenom postupku, a čelnike tih stranaka Dragana Čovića i Milorada Dodika za ponašanje koje pogoduje širenju kriminala i korupcije u državi.

U trenucima kada “Dnevni Avaz” objavljuje tekstove o političkim ubojstvima u kojima je jedan od glavnih aktera Bakir Izetbegović, sarajevski analitičari u strahu da ih SDA ostavi bez “Judinih škuda” pričaju kako se Čović i Dodik plaše istraga o kadrovima iz svojih redova.

Jasno je, vazali na čelu s Valentinom Inzkom kreću u posljednji pokušaj jedinih političara koji se trude zaustaviti ‘Velikobošnjački projekt’ u kojem više ne bi bilo mjesta za Hrvate i Srbe.

Inzkova plaća je 50 tisuća maraka mjesečno, a godišnji proračun OHR-a iznosi 12 milijuna maraka. Je li toliko koštalo odricanje od katoličanstva, odricanje od ponosnog austrijskog naroda i okretanje Bakiru Izetbegoviću čiji je vazal postao.

Grude.com