JAVILA SE NESTALA DANIJELA (24), koja je ostavila SUPRUGA HUSU (32) i dijete: Evo šta je poručila…

“Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme”, rekla je svojoj majci Danijela Janković Hrnčić (24), za kojom se traga od petka kada je posljednji put viđena u Donjem Stupniku kod Zagreba.

danijela

“Mama, ja sam živa i zdrava. Ne brinite za mene, poljubite moju Miu. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme. Javit ću se dok se malo sredim”, rekla je svojoj majci Danijela Janković Hrnčić (24), za kojom se tragalo od petka.

 

Majka je odmah sve prenijela Danijelinom suprugu Husi Hrnčiću (32) koji od dana nestanka ne može da dođe sebi. Danijela je majci rekla da je u Njemačkoj, ali joj nije rekla u kojem gradu. Njena majka je obavijestila policiju, piše “Kurir“…

Husina supruga Danijela Janković Hrnčić (24) nestala je u petak prije podne. Otišla je iz obiteljske kuće u Donjem Stupniku kraj Zagreba po nalaze kod doktora i od tada joj se gubi svaki trag. Njen mobilni telefon je ugašen, a automobil nitko nije vidio.

“Bez nje ništa nema smisla. Mi smo jedno, kucali smo zajedno…”

“Ona je moja jedina ljubav. Bez nje ništa nema smisla, samo želim da znam da je dobro”, rekao je Huso u četvrtak poslije podne, dok se još nije znalo gde je Danijela.

“Toliko malo stvari iz ormara fali da ne mogu ni da vidim šta fali. Jedan par štikli, ali uvijek je jedne štikle imala u automobilu”, rekao je Hrnčić.

On i Danijela upoznali su se prije deset godina i od tada su nerazdvojni. Prije šest godina su se vjenčali, a danas imaju kćerku Miu (5).

“Živeli smo jako sretno”

“Ranije sam znao da imam ljubomorne ispade. Prije dvije godine postalo mi je jasno da ću je takvim ponašanjem izgubiti i odnos nam se potpuno promijenio. I danas funkcionišemo odlično. Kad Danijela ode, ja je ne zivkam i ne ispitujem. Imamo odnos pun povjerenja i ljubavi”, objašnjava Huso.

Haber.ba