Jedinicu Ana Mariju je Bandić obožavao: Moju kćer nitko ne može zamijeniti

Pokojni Milan Bandić bio je ponosan na svoju jedinicu Ana Mariju, a prije tri godine rođendan joj je čestitao i na svojoj službenoj Facebook stranici gdje je podijelio emotivni video s njemu najdražim fotografijama s kćeri i napisao je tada: – Ana Marija i tata, prije “malo” godina.

Ana Marija je tijekom svih ovih godina koliko je njezin pokojni otac bio na funkciji gradonačelnika Zagreba pokušavala držati distancu od medija i jedan od rijetkih intervjua dala je 2009. godine za Večernji list. Tada je još bila studentica matematike na PMF-u. – Kad me netko pita kako se prezivam, ne moram dva puta ponavljati.

Moje prezime klasična je priča, svi misle da mi je život zbog njega bajka. Ne mislim reći da mi nešto nedostaje, ali zbog sebe želim svima dokazati da se znam brinuti za sebe i da ne moram živjeti pod staklenim zvonom. – ispričala nam je tada. Te godine uključila se u očevu kampanju za predsjednika RH. Nakon toga malo se pisalo i malo toga se znalo o Bandićevoj kćeri.

Početkom prošle godine njezino ime se spominjalo u medijima kada se doznalo da je stana na Trgu Petra Petretića u vlasništvu njegove kćeri Ane-Marije i da je taj stan kupljen gotovinom. Studirala je Ana-Marija Bandić, nakon završenog MIOC-a, medicinu tri godine, nakon čega je shvatila da liječnica ipak ne želi biti.

Nitko kao ona Upisala je zato Prirodoslovno-matematički fakultet (PMF), Matematički odsjek, smjer statistika. S faksom je bila gotova 2012., a iste se godine zaposlila u informatičkoj firmi Combis kao softverski inženjer. – Moju kćer nitko ne može zamijeniti, moju Anu Mariju. Ana Marija živi, vidite da za nju nitko ne zna, znači da je dobra cura. Inače, drugi bi na njenom mjestu prevrnuli Zagreb naopako – o svojoj je kćeri tako kazao Milan Bandić prije nekoliko godina za Novu TV.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply