Još uvijek treba razmisliti o bojkotu izbora kao prvoj opciji za Hrvate u BiH, već je jasno da će uslijediti veliko preglasavanje Bošnjaka!

Nakon što ovih dana putem medija možemo vidjeti ‘pozive’ bošnjačkih ekstremista poput Mehmedovića, Bajrovića ali i drugih predstavnika probošnjačkih političkih stranaka, postaje jasno koji je najvjerojatniji scenarij nakon listopadskih izbora za koje smo milijun puta čuli kako nema uvjeta za njih ali eto kako sad stvari stoje ima i to ekstremno nepovoljnih za hrvatski narod u BiH.

No, još nije kasno donijeti pravu odluku i bojkotirati listopadske izbore. Možda će se nekome učiniti preradikalna ova rečenica ali ona ima itekako svoju logiku.

Sad je zapravo potpuno jasno da će Hrvati biti preglasani na svim višim nivoima poput Predsjedništva i Doma naroda. Realno ne postoji velika šansa da Bošnjaci odustanu od glasanja za hrvatskog člana Predsjedništva a već ovih dana će biti svima jasno da će liste bošnjačkih stranaka biti dobro popunjene Bošnjacima koji će za ovu izbornu priliku postati Hrvati te će bez većih problema osigurati šest zastupnika u klubu Hrvata. Također, svi oni koji misle kako će se Bošnjaci potući oko Izetbegovića i Bećirovića su gluposti. Budite sigurni da je to tek sporedna stvar za bošnjačke nacionaliste koji ekstremno mrze Hrvate u BiH i koji će masovno glasati za Komšića koji patološki mrzi sve ono što je hrvatsko bilo u BiH bilo izvan nje.

U navedenim okolnostima Hrvatima se rezultatski piše potpuno isto, ako iziđu na izbore i glasaju bit će preglasani a bošnjački nacionalisti i ekstremi će danima ponavljati da su građani izabrali i rekli svoje te se naslađivati nad nepravdom koju čine i provode nad Hrvatima uz pomoć Švabe Schmidtai velikog dijela međunarodne zajednice.

Ako Hrvati bojkotiraju izbore isto im se piše s jednom velikom razlikom a to je da će im ostati ponos i prkos. Potpuno je svejedno hoće li a hoće Muslimani imati šestoricu u klubu Hrvata ako se iziđe na izbore ili svih sedamnaest u slučaju bojkota. Razlike NEMA.

Za to još uvijek bojkot izbora je trenutno najbolja opcija za Hrvate. Šta će biti poslije bojkota tko može znati, no svejedno je političkih Hrvata u institucijama vlasti nakon listopadskih izbora neće biti. Svi koji misle drukčije mogli bi se gadno prevariti, za to još uvijek treba biti otvorena opcija ‘bojkotirajmo izbore i sačuvajmo hrvatski ponos’

Ne treba zanemariti činjenicu da protiv bojkota izbora nisu ni najviše institucije Republike Hrvatske!!!

www.abcportal.info