Kampanja za lokalne izbore još nije ni počela, a u Livnu se već na veliko igra!

Kampanja za lokalne izbore još nije ni počela, a u Livnu se već na veliko igra.

Najaktivniji je HDZ BiH, očekivano, jer se u Livnu spašava pozicija dopredsjednice HDZ-a Borjane Krišto. Obilaze se župni uredi, groblja i spomenici.

Još ljetos je krenula aktivna kampanja, uz pomoć HDZ-a RH, da se što više utjecajnih Livnjaka uključi u podršku HDZ-u u Livnu.

Tako ćemo ove lokalne izbore u Livnu vidjeti i Zlatka Dalića, Branka Miloložu koji je predsjednik zajednice Livnjaka u Zagrebu, a i mnoge druge.

Koji su interesi ljudi koji ne žive u Livnu da svojom podrškom utječu na lokalne izbore nije do kraja poznato. Obzirom na rezultate posljednjih izbora u Livnu, čini se da HDZ BiH baš i nije omiljen kod Livnjaka koji još uvijek žive u Livnu.

Pojavile su se špekulacije da se u livanjskoj zajednici u Zagrebu skupljaju kopije osobnih dokumenata i da se priprema dopisno glasanje samo za jednu stranku.

Zlatko Dalić koji je dokazana veličina u svijetu, Hrvatskoj i Livnu, dovodi se u poziciju da na lokalnim izborima podržava stranku koju, prema zadnjim anketama ne podržava 72% Livnjaka.

Postavlja se pitanje je li dobro za Livno da se kampanja vodi na ovaj način ili bi bilo bolje za Livno da se kandidati iskažu projektima, idejama kako će od Livna napraviti grad i oživiti sela!?

ČITATELJ: “Buško Blato”

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply