Kapetan Dragan odgovorio Milojku Pantiću: Ustaška Kockico, koliko su ti platili?

Milojko Pantić, legendarni srpski sportski komentator i veliki navijač Crvene zvezde, javno se odrekao kluba za koji navija cijeli život.

Povod za takav potez bio je potez čelnika Crvene zvezde koji su nedavno počasni dres kluba s brojem 1 uručili ratnom zločincu Kapetanu Draganu, prenosi Index.hr.

Sad je stigao i odgovor Kapetana Dragana, koji prenosimo u cijelosti:

“Ja nikada nisam ratovao s nekakvom “nacijom Roberta Prosinečkog”, zar si dragi moj Milojko Paveliću, Ustaška Kockico, u nekom tebi tako svojstvenom stanju delirijum tremensa, doživio halucinaciju u kojoj si ni krivog ni dužnog Robija Prosinečkog vidio kao nekakvog Ustaškog Mojsija i Oca Nacije? Nacije Ante Pavelića i ostalih ustaških monstruma, srbomrzaca, srboždera i srbosjeka?

Taj nikad gospodin Milojko Pantić je zaboravio da napomene da su sunarodnjaci Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića nacistički zlikovci koji su pobili cijelu srpsku obitelj Zec uključujući i malu djevojčicu Aleksandru, koja je tek napunila 12 godina. Milojku Pantiću su daleko bliži ti zlikovci s kojima se očigledno identificira, a na koje sam ja pucao braneći moju domovinu i moj srpski narod od ustaških krvoloka i potomaka rukovodioca industrijskih pogona za ubijanje srpske djece ispod 14 godina. Sjetimo se da je samo u Sisku život izgubilo 11 tisuća srpske djece.

Nije smetalo Milojku Pantiću ni to što su sunarodnjaci Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića na koje sam ja pucao tjerali Srbe da piju kiselinu pa dok su u agoniji trčali pokosili su ih kalašnjikovim. Očigledno Milojko više žali za tim zlikovcima nego za obitelji Zec ili srpskim žrtvama “garaže” gdje su Srbi pod prijetnjom oružja morali piti – sumpornu kiselinu. Nisam čuo da se Milojko Pantić stavio u zaštitu svojih srpskih sunarodnjaka. Očigledno su mu daleko bliži ustaški sunarodnjaci. Ma nije vrijedan komentara. Ne vjerujem da je Zvezda išta izgubila, ali on je izgubio sve.

Milojko, ovdje nije toliki problem tvoj kronični alkoholizam, to se liječi, teže ili lakše, ali tvoj autošovinizam je jedna teško izlječiva, izgleda gotovo neizlječiva bolest. Naročito ako se nekome kao što si ti to izgleda itekako i isplati: reci koliko si dobio srebrnjaka da izdaš, ne mene, već sve jasenovačke novomučenike i ostale ubijene od nacije Ante Pavelića? Kaži ako smiješ Milojko Paveliću, novi Judo, ili zašuti zauvijek”, napisao je ratni zločinac Dragan Vasiljković.

Dnevnik.ba