Kasaba po njihovoj mjeri!

Bakir Izetbegović i Željko Komšić jamstvo su propasti Bosne i Hercegovine, a na koji način će se ono dogoditi nepoznato je, ali ono se događa.

Ovih dana izišli su napadom na kardinala Vinka Puljića zbog mise za nevine žrtve pobijene u Bleiburgu, od kojih se hrvatski narod ni danas nije oporavio, a što je najgore brojni muslimani pobijeni su kao Hrvati islamske vjeroispovijesti.

Ono što je još tragičnije je činjenica da se sveta misa za nevino stradale žrtve Bleiburga moli desetljećima, a u Sarajevu je svojevremeno za muslimanske žrtve poginule na Bleiburgu vjerskim obredima nazočio i Šefko Omerbašić.

Ali, danas kasabom vlada dinastija Izetbegović – Komšić, rušitelji države u kojoj malinari prodaju respiratore i peru pare, a njihov šef Federalne civilne zaštite Fahrudin Solak pravi se lud, a dokumenata o njegovim kriminalnim aktivnostima je niz, kako u vremenu poplava kad je također vladala dinastija Izetbegović i Komšić, tada obojica kao članovi Predsjedništva BiH, tako i danas.

Njima je u ovoj državi sve dopušteno, organizirati zabave tvrtki koje proizvode metke koji ubijaju i to u vremenu koronavirusa. Iako su sve statistike sugerirale da se to ne radi jer korona stiže, SDA bratiju ništa nije moglo zaustaviti u krvavom pohodu u kojem su mnogi umrli kako izravno tako i neizravno.

Može se u njihovoj kasabi organizirati i rođendanski party jer to je SDA kasaba, mjesto gdje je svima sve moguće, osim Hrvatima.

Vođe kasabe stavile su metu na čelo kardinala Vinka Puljića i to svima mora biti jasno. Ako BiH jednom ne bude postojala, prijatelji Bošnjaci, tražite krivca u kasabi u liku i djelu Izetbegovića i Komšića koji su uništili lijepi, olimpijski grad, naše nekad divno i multietničko Sarajevo, a danas najzagađeniji grad na svijetu.

Da rezimiramo opet, od olimpijskog Sarajeva, stvorili su kasabu po svojoj mjeri u kojoj se prijeti jednom od najčestitijih ljudi, prvom čovjeku Crkve u BiH, i onda neka se ne čude što BiH kao njihova država tone sve dublje i ide u konačnu propast.

A.M./Grude.com