KATARINA / Stop pirotehnici!

Zašto kažem STOP pirotehnici?

Pirotehnika je danas zlo, a roditelji neodgovorni, a prodavače nije briga. Iako im na vratima trgovina stoji: “Zabrana prodavanja mlađima od 18 godina”. Jer njima je u cilju da prodaju i da zarade.

Roditelji, da vas pitam tko ima maloljetnu djecu, je li to normalno?! Kad ćete prestati kupovati djeci gluposti i davati djeci novce za to?

Hoćete li čekati da petarda djetetu raznese ruku? Ona velika petarda, nebitno može i mala? E, tada će bit kasno, a neće bit pomoći.

Gledam svake godine na trgu djecu od 5-6 godina kako bacaju petarde. Nije samo problem što oni bacaju petarde, nego bacaju narodu pod noge. Takmiče se tko može duže držati petardu u ruci i da je baci da pukne u zraku!?

Al’ nikad ne vidim s tom djecom nekog starijeg da je tu. Što je najgore, djeca te petarde nose u škole i bacaju pod drugu djecu. Bila sam tome svjedok ispred škole Ivan Goran Kovačić.. A učitelji, nastavnici prave se da ne vide, jer moguće da i oni svojoj djeci kupuju i puštaju..

Ja sam majka, pa ja to ne dozvoljavam, tj nisam nikad ni dozvoljavala. Dozvoljavao je otac dok je dijete s njim bilo, ali hvala Bogu, neće više. Ja sam protivnik tome, ja se bojim, ja štrecnem kad pukne blizu mene.

Koliko starijih ljudi ima slabo srce. Treba nekome otkazati srce kad djeca bace petardu nekoj starijoj osobi pod noge!?

STOP PIROTEHNICI!!!!

Katarina