Kickboxing klub Golden Glory osvojio 6 medalja na drzavnom prvenstvu u Bihaću

1

Dana 25.03.2017. godine u Bihaću održano je državno kockboxing prvenstvo BiH u disciplinama K1 stil i Light contactna (lajt kontakt) na kojem je sudjelovalo 30 klubova iz BiH sa 200 natjecatelja.

Na ovom državnom prvenstvu nastupio je i kickboxing klub GOLDEN GLORY Livno sa 7 natjecatelja i ostvario odličan rezultat osvojiviši 6 medalja: 2 zlatnih, 2 srebrena , 2 brončane medalje.

Za ovakav uspjeh Kluba zaslužni su: 1) Lara Karalić koja je osvojila zlatnu medalje i postala prvakinja BiH u disciplini Light contact, -32kg; 2) Adin Bajrić koji je osvojio zlatnu medalju i postao prvak BiH u disciplini Light contact, -63kg; 3) Ivan Jukić osvojio je srebrenu medalju i postao Vice prvak BiH u disciplini Light contact, -63kg; 4) Ivana Šiško osvojila je srebrenu medalju i postala Vice prvakinja BiH u disciplini Light contact, -46kg; 5) Abdullah Hadžić osvojio je brončanu medalju; 6) Mehrim Bašić osvojio je brončanu medalju.

Također Bruno Repić ima je svoj prvi izrazito dobar nastup, ali je ovaj put ostao bez medalje. Nakon ovakvog odličnog rezultata Kickboxing klub GOLDEN GLORY Livno nastavlja pripreme za državno prvenstvo disciplina Low kick i Kick Light, koje će se održat u Zenici 15.04.2017. godine.