KNT KONJICA LIVNO: Pozivamo sve da vratimo Troglav tamo gdje pripada

Kraj još jedne bezidejne i letargične sezone u kojoj je naš klub zauzeo mjesto u donjem dijelu ljestvice po tko zna koji put. Priča postaje još neozbiljnijom imajući u vidu da se ove godine treba proslaviti 100. obljetnica osnutka kluba. Nažalost, klub ju je dočekao u katastrofalnom stanju, a s obzirom na trenutnu atmosferu u klubu i oko, pitanje je ima li je smisla uopće obilježavati.

Na početku polusezone smo jasno postavili pitanje što će biti sa 101. godinom kluba. Pitanje, kao i sva naša ostala nisu postavljena iz hira nego s jasnim ciljem, a odgovore na njih nitko ne daje. Kratkoročno zadovoljavanje nije put kojim treba ići, takvog smo stava i u svakom trenutku ćemo to istaknuti. Bljeskovi poput ovog jučerašnjeg, gdje se jasno dalo do znanja da se uz samo malo više volje može pobijediti bilo koju ekipu, ne mogu i ne zadovoljavaju naše potrebe i želje.

Pitanje rezultata na kraju krajeva je također po strani jer je ono posljedica dobrog i kvalitetnog rada, pozitivne atmosfere i jasnog plana koji se provodi u kontinuitetu, a ne stvar na koju se može direktno utjecati. O navedenim stvarima je trebalo prije razmišljati i pridavati im na važnost da bismo svi zajedno dočekali 100. godinu kluba u zdravoj i pozitivnoj atmosferi. Gorak okus u ustima nakon svega može isprati samo zajednički rad onih koji vole Troglav bez interesa, pa ponovno pozivamo sve da vratimo klub tamo gdje pripada, na vrh.


Mi se iz godine u godinu nadamo da će biti tako, trošimo se do granica normale da bismo bili s našim klubom i pružili mu potporu. Nastavit ćemo istim putom, jer drugog za nas nema.

KNT Konjica Livno