Kolege pjevači ohrabruju Olivera: Drž’ se, legendo!

Poruke ljubavi i podrške Oliveru Dragojeviću prekodruštvenih mreža pristižu sa svih strana, pogotovo od njegovih kolega i prijatelja

oliver

Sretan ti rođendan, morski vuče naš. Budi jak i poživi nam još dugo, dugo i jednako toliko nam podari još puno lijepih pjesama. Voli te istarski morski vuk”, napisao je pjevač Tony Cetinski na Instagramu ispod fotografije s Oliverom.

Naime, spomenuta fotografija je iz 1995. godine kada su na Melodijama hrvatskog Jadrana Tony i Oliver pjevali pjesmu “Morski vuk”. Podršku Oliveru na Instagramu iskazala je i Severina objavivši fotografiju iz 2000. godine na kojoj sretno i zagrljeno pozira s njim i Jasnom Zlokić. U opisu fotografije iskoristila je Oliverove poznate stihove i napisala “Šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija” te dodala “Sretan rođendan, dragi naš Oliver… Volimo te”.

Čestitkama i podrškama na društvenim mrežama pridružio se i Marko Tolja koji je napisao vrlo dirljivu poruku ispod fotografije sa svojim glazbenim uzorom. “Sretan ti rođendan, dragi Olivere! Tek ti je 70 i jedva čekam da čujem kakve nam još glazbene poslastice pripremaš i nestrpljivo čekam da me naučiš još nešto o glazbi kao što si me učio cijeli moj život a da za to nisi ni znao. Svi smo uz tebe”, napisao je Tolja.

Pjevač Jacques Houdek objavio je fotografiju svoga nastupa s Oliverom uz koju je dodao kratku, ali jasnu, poruku: “Drž’ se, legendo”. Oliverova sugrađanka Marijana Batinić objavila je dvije “priče” na Instagramu, dvije svoje fotografije s Oliverom na kojima piše: “Sritan ti 70. rođendan. Ovaj koncert je odgođen, ali vidimo se na sljedećem”.

Oliver i njegov tim vjerovali su da će legendarni glazbenik moći održati koncerte u Spaladium areni. – Sve je spremno osim mene, ali i to ćemo riješiti – optimističan je bio Splićanin. Nažalost, uza svu njegovu dobru volju, došlo je do otkazivanja koncerata, a u službenom priopćenju Oliverova tima stoji da vjeruju u pozitivan ishod i nove koncerte.

www.vecernji.ba