Kovač i Salihamidžić snimljeni u burnoj raspravi

Nakon što je Bayern dobio u 3. kolu Bundeslige kod kuće Bayer Leverkusen sa 3:1, kamere su uhvatile temperamentan razgovor trenera Nike Kovača i sportskog direktora Hasana Salihamidžića

Naime, usprkos tome što je Bayern jedini klub u Bundesligi koji ima maksimalni učinak nakon tri kola nervoza je sve veća. Razlog su naravno ozljede ključnih igrača. Podsjetimo, na spomenutoj utakmici Bayerna i Bayera Karim Bellarabi teško je ozlijedio Rafinhu pa Ulli Hoeness traži višemjesečnu kaznu za igrača kluba iz Leverkusena. Na istoj utakmici ozlijedio se i Corentin Tolisso koji će zbog ozljede križnih ligamenata koljena izbivati s terena najmanje do kraja godine.

‘Bole nas ozljede Rafinhe i Tolissa. Bundesliga je tek počela, a mi kao da igramo u divljini,’ kazao je nezadovoljni Niko Kovač kojeg u srijedu čeka dvoboj s Benficom u Ligi prvaka.

https://twitter.com/HomeBayern___/status/1041419504813780993

Da je Kovač jako nervozan vidjelo se na nedjeljnom treningu Bayerna kada je nekih 15-ak minuta vodio energičan razgovor sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem. Uhvatile su ih kamere kako razgovaraju na hrvatskom jeziku, a u jednom trenutku Salihamidžić kao da je smirivao vidno nervoznog Kovača mašući rukama.

Činilo se kao da Kovač govori Salihamidžiću ‘što sada mogu, reci mi što da radim?’, a tih 15-ak minuta savršeno su iskoristili fotoreporteri Bilda te su tako dobili priču, piše Tportal.

Dnevnik.ba