Kristijan Pantić debitirao hat-trickom za MNK Seljak

Sinoć je u Livnu odigrana prijateljska utakmica u futsalu između MNK Seljak i MNK Iskra Vrbas, a pobjedu je odnijela ekipa Mnk Seljak slavivši sa 8:4.

Za MNK Seljak debitirao je i Novotravničanin Kristijan Pantić, koji je postigao hat trick.

MNK Seljak Livno-Bus: Kristijan Pantić ⚽⚽⚽🥅, Nikola Ivković ⚽⚽🥅, Denis Križan ⚽🥅, Frano Maleta ⚽🥅, Mijo Brnić ⚽🥅

MNK Iskra-Vrbas: Sabahudin Jusufbašić ⚽⚽🥅, Irhan Smajić ⚽🥅, Aziz Šečić ⚽🥅

Završena je prijateljska utakmica između MNK Seljak Livno-Bus i MNK Iskra-Vrbas. Naša momčad je slavila u odličnoj utakmici rezultatom 8️⃣:4️⃣‼️

Fenomenalan je bio novi igrač i jedno od najvećih pojačanja u povijesti našeg kluba Kristijan Pantić koji je zabio hat-trick i na najbolji mogući način se predstavio. Treba istaknuti Nikolu Ivkovića koji je u prvom poluvremenu bio najbolji pojedinac na terenu, bio je stalna opasnost s nekoliko izvrsnih udaraca. Fantastično se predstavio i oduševio sve prisutne novi vratar našeg kluba Nino Bandov. Svi momci su imali dobar pristup i pokazali borbenost.

Vjerujemo i nadamo se da je ovo put vodilja kojim ćemo nastaviti. Također, treba istaknuti kako smo igrali bez jednog od najboljih igrača Ante Semrena. Ekipa MNK Iskra-Vrbas se pokazala kao izuzetno čvrsta i kvalitetna ekipa. Emir Gekić i Irhan Smajić su sjajno kombinirali u više navrata, dok je Sabahudin Jusufbašić bio stalna opasnost. Na vratima je u par navrata izvrsno reagirao Haris Čakić. Sve u svemu odlična je ovo bila provjera pred nastavak prvenstva koje nas očekuje idući tjedan kada ćemo gostovati kod MNK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje.

Centralna.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply