Krkljanac na Kupresu: Posjetitelji iz BiH i Dalmacije uživaju u snježnim radostima / VIDEO

Mnoštvo posjetitelja uživa u skijanju, sanjkanju ili samo šetnji kroz snježnu idilu na Čajuši kod Kupresa.

Naš reporter zabilježio je samo dio ”krkljanca” koji vlada oko hotela Adria ski, a kako navodi, uz automobile s domaćim tablicama koji preovladavaju, na parkingu se može primijetiti i dosta splitskih, makarskih te šibenskih tablica.

Iako je nova skijaška sezona krenula tek 8. siječnja te je tada i otvoren Sportsko-rekreacijski centar “Adria ski”, ova sezona može se već sada proglasiti dosta uspješnom.

Vlasnik ”Adria ski” Zvonko Bagarić uoči otvaranja za Bljesak.info je kazao kako ne očekuje veliku zaradu te da će biti zadovoljni ako budu na pozitivnoj nuli ”Najvažnije da pokrijemo plaće radnicima i poplaćamo troškove. Zaradu ne očekujemo”, istaknuo je.

Ove sezone cijena dnevne ski-karte za odraslu osobu iznosi 35 konvertibilnih maraka, odnosno 25 maraka za osobe mlađe od 14 godina, dok je cijena poludnevne karte, koja se prodaje iza 13 sati, biti 25 maraka, odnosno 20 maraka za mlađe osobe.

Cijena iznajmljivanja skijaške opreme u skijaškom centru Adria ski također se nije mijenjala. Za odrasle osobe dnevni najam opreme košta 20 maraka, a za mlađe osobe 15 maraka. Bljesak.info