KUKNJAVA U KONTROVERZNIM BH MEDIJIMA: Thompson će pjevati na Dalićevom dočeku u Livnu!

LIVNO – Marko Perković – Thompson, legendarni hrvatski pjevač, i svakako najpopularniji pjevač na prostoru Zapadnoga Balkana, prema najavama organizatora, nastupit će u Livnu na dočeku hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića u utorak, 24. srpnja.

Nakon fenomenalnog nastupa na dočeku “Vatrenih” u Zagrebu i mnogobrojnih reakcija iz režimskih i jugoslovenskih medija, te osuda ekstra popularni Thompson stiže i u Livno gdje bi, kako je objavljeno na Facebook stranici “Livno dočekuje Zlatka”, trebao nastupiti zajedno s Matom Bulićem.

Organizatori su ranije potvrdili kako se sprema veliki doček “izbornika svih izbornika”, a u publici će se naći veliki broj poznatih imena, Dalićevih prijatelja, s javne scene.

U Livnu s nestrpljenjem dočekuju Dalića, koji je već dobio ”svoju” ulicu, mural, a po gradu je postavljeno i više jumbo plakata njemu u čast.

Što još dodati na sve ovo nego jedino što je razumno – Dosta vas više dušmani, nikome niste bitni, dok cijeli svijet zna za hrvatski sveti dres vatreni!

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba