Lepa Brena izgubila 18 milijuna eura jer je odbila pomoći Đokoviću: ‘Nisam imala povjerenja’

Regionalno popularna pjevačica bila je zamoljena za pomoć od strane obitelji srpskog tenisača, ali nije im pomogla

Ponajbolji tenisač svih vremena i rekorder po broju osvojenih Grand slamova Novak Đoković sprema se za 24. naslov u Wimbledonu i novo pisanje teniske povijesti. Dok Đoković zbraja titule i puni trofejnu vitrinu, jedan bivši tenisač, dugo vremena najbolji srpski as i njegova supruga, legendarna pjevačica, vjerojatno se i dalje hvataju za glavu.

Radi se o Lepoj Breni i Slobodanu Bobi Živojinoviću koji davno nisu prepoznali situaciju i pomogli tada malom Novaku kada je njegov otac Srđan tražio za pomoć.

Dok je Novak bio tek dječak u usponu tata Srđan tražio je od Brene financijsku pomoć i poslovnu suradnju, ali naišao je na odbijenicu.

– Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate biti prijatelj i imati povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu obitelj. On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio – rekla je svojedobno slavna pjevačica za srpski portal Stars.

Prema procjenama srpskih medija i tabloida, da je prihvatila ponuđenu suradnju, sada bi na bankovnom računu imala 18 milijuna eura više.

Večernji.ba