Livanjska zajednica Frankfurt na turniru prikupila 3.000 eura za liječenje Joze Klišanina

livno-cup-rurnir-frankfurt

Livanjska zajednica Frankfurt je poslala  3.000 eura pomoći za nastavak liječenja 24- godišnjeg Joze Klišanina iz sela Miši na Buškom blatu, a koji mu je ovih dana i uručen.

Novac je prikupljen na humanitarnom malonogmetnom turniru pod nazivom Livno Cup, odigranom u nedjelju Frankfurt – Höchstu, a kojeg je organizirala Livanjska zajednica Frankfurt. Većina novca prikupljena je od prodaje jela i piće te dobrovoljnih donacija gledatelja i igrača.  Valja istaknuti kako su se sve tri prvoplasirane momčadi odrekle 50 posto novčanih nagrada u korist Joze Klišanina.

Prema riječima Pave Badrova, predsjednika Livanjske zajednice Frankfurt,  Jozo Klišanin je poslao zahvalu svim ljudima iu LZF koji su odvojili svoje vrijeme, radili taj dan kao i svima koji su dobrovoljno donirali novčani prilog za njegovo liječenje. Podsjetimo, Klišanin je prije tri godine stradao u prometnoj nezgodi kod Livna, u kojoj mu je nagnječena moždina u kralježnici pa ne osjeća noge. Njegova borbe je teška kao i oporavak koji ide nabolje ponajviše zahvaljujući njegovoj jakoj volji da uspije ponovno prohodati. Fenix Magazin