LIVNJAK FILIP OMAZIĆ – The Best model of Croatia 2017.

filip

Za 21-godišnjeg Filipa Omazića, Livnjaka sa splitskom adresom vrijedi krilatica “Veni, vidi, vici”. Nikada se nije bavio manekenstvom, nikada nije išao na castinge, nije ni član niti jedne agencije. Tek je prije nekoliko mjeseci bio jedan od glumaca iz spota za mjuzikl “Naša bila štorija”.

 

1

Prijateljica, manekenka Ines Kelava koja je s njim glumila u tom uratku, pozvala ga je na izbor za The Best model Croatia 2017. Došao je, hladan kao špicer prošetao po pisti. U svom prvom životnom manekenskom hodu. I pobijedio.

 

– To valjda imam u sebi. Nisam imao ni tremu, ni najmanje, ne zbunjuje me okolina s mnoštvom ljudi koji te prate. Pobjeda je donijela lijep osjećaj, iako mi još nije došlo do glave da sam osvojio titulu. Drago mi je, kako ne, to otvara i neke nove poslovne mogućnosti. Vidio sam to odmah nakon izbora. Vidjet ćemo, živim dan po dan, pa što život donese – kaže Filip.

A donio mu je za sada nogometnu karijeru, igrao je u Zagrebu, u Puli, bilo je intencija i za Split. No stvari su otišle u drugom smjeru, pa je Filip sada nogometaš kluba Imotski. Već dan nakon pobjede sa svojom je ekipom išao na novu utakmicu. Paralelno je i student treće godine splitskog Građevinskog fakulteta i kaže kako mu učenje jako dobro ide.
– Najvažnije je bilo postići dobru ravnotežu između vremena za učenje i onog za slobodno vrijeme. Bitno mi je imati obrazovanje, ali bez nogometa kojeg tjeram od šeste godine ne bi išlo. Ne znam čime ću se baviti u životu, i gdje će me on odvesti, ali siguran sam sto posto kako će balun, ali na višoj razini, biti njegov sastavni dio – veli Filip.

Slobodna Dalmacija