Livnjak poginuo u Americi udarivši automobilom u zid robne kuće

Muškarac je ostao mrtav u subotu poslijepodne nakon što se njegov automobil zabio u robnu kuću Bealls u mjestu Tampa na Floridi., javila je policija.

Istražitelji tek trebaju utvrditi što je prouzročilo udar, koji se dogodio oko 14.15 sati unutar popularnog trgovačkog prostora Gateway Market Center.

Nitko u trgovini nije ozlijeđen, a čini se da niti jedno drugo vozilo nije sudjelovalo, rekla je policija.

Mladen Kravarušić uništio je Dodge Grand Caravan iz 2013. godine. Prema istražiteljima, muškarac je bio jedini u minivanu kada se probio kroz stražnji zid robne kuće. Umro je od zadobijenih povreda na mjestu događaja.

Trgovina Bealls bit će zatvorena dok vlasti ne utvrde razmjere štete na zgradi.

Erika Miller otišla je tog popodneva robnu kuću kako bi pronašla čestitku za rođendan jednog od svojih najbližih prijatelja, ali upravo je prošetala odjeljkom za odjeću za dame kad je čula jaku eksplozija, rekla je.

“Čuo se ovaj ogroman, zastrašujući zvuk pucanja i tutnjave kao da se trese cijela trgovina”, rekla je Miller. “Isprva sam mislila da se nešto srušilo kroz krov zbog načina na koji se trese i kako se u stražnjem dijelu zgrade nalazio ovaj veliki oblak prašine. Svjetla su se ugasila, protupožarni alarm se oglasio – bilo je kao da će se cijeli dućan srušiti na nas. ”

Na trenutak su se svi u zgradi smrzli od šoka, rekla je Miller. Onda su kupci počeli trčati prema izlaznim vratima. Prizor je izgledao jezivo.

“Nismo mogli uopće vidjeti automobil”, rekla je Miller. “Samo smo mislili da on mora voziti vrlo brzo da bi stvorio takvu štetu iznutra.”

“Još uvijek sam pomalo uzbuđena zbog toga, rekla je Miller. “Nakon toga sam jednostavno htjela ići kući. Uopće nemam namjeru kupovati.”

Tampabay.com

VIDEO

 

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply