Livnjaku demolirana benzinska crpka u Drvaru

drvar

Noćas se dogodio napad navijača na drvarskoj benzinskoj postaji B&M, pokraj magistralne ceste Drvar-Petrovac, u Ulici Jole Marića, neslužbeno je za Pogled.ba potvrđeno iz MUP-a Herceg- bosanske županije. Ovi navijači huligani su navodno iz Hrvatske, a neki od njih imaju i bh. državljastvo.

Tom je prilikom pričinjena značajna meterijalna šteta, a ima i ozlijeđenih. Srećom, kako se moglo čuti, napadnuti nemaju teške posljedice. Naime, nakon ukazana liječničke pomoći u Domu zdravlja u Drvaru pušteni na kućnu njegu.

– Trenutačno se radi očevid i ne možemo vam trenutačno ništa više reći. Sve su zabilježile sigurnosne kamere – kažu nam djelatnici napadnute crpke.

Kako neslužbeno doznajemo, pritvoreno je šest osobe, među kojima i jedna djevojka. Kamere su snimile njihov dolazak s vozilom, kao i to da jedan od njih izlazi iz prtljažnika, te otimačinu proizvoda i razbijanje inventara, nakon čega su im se, unatoč tome što su bili brojčano jači, dva radnika fizički suprostavila.

Napadači su pobjegli u smjeru granice, ali ih je policija sustigla u Grahovu i uhitila. Zadržani su u pritvoru te se sutra očekuje njihovo salušanje u Tužiteljstvu u Livnu. Istraga traje.

R.Soldo – Pogled.ba