LIVNO / Obnavljaju se bočni oltari u crkvi na Gorici

Franjevački samostan sv. Petra i Pavla Gorica Livno: Nakon najave na Polnoćki, možemo vas s radošću obavijestiti da smo započeli s montiranjem skela na bočnim oltarima u samostanskoj crkvi.
.
Ovaj posao povjeren je poduzeću „Elaboratus d.o.o. Split“. Djelatnici ovog poduzeća su montirali prvu skelu oko Oltara sv. Ante, a za preostalih pet oltara to će učiniti ovih dana.
.
Nakon njih nastupit će radnici konzervatorsko-restauratorskog poduzeća „Elaboro d.o.o.“ iz Splita pod vodstvom direktorice gospođe Zrinke Bočina Prskalo.
.
Njihov je zadatak da u sklopu redovitog održavanja crkvenog inventara u 140 radnih dana obnove svih šest bočnih oltara naše crkve (Srca Isusova, Sv. Ante, Sv. Stjepana, Gospin, Sv. Franje i Sv. Josipa).
.
Ako sve bude išlo po planu – s Božjom pomoću – planiramo za Petrovo njihov svečani blagoslov.
.
Naravno, kao i u svim dosadašnjim radovima, uvijek je bilo vjernika koji su imali svoje zavjete i u ovakvim bi nam prigodama pomagali!
.
Svi vi koji želite na bilo koji način pomoći obnovu ovih oltara možete nas se javiti izravno u samostan ili preko jednog od kontakata ovdje objavljenih.
.

Prodaje se višenamjenski poslovni objekt u Livnu