Livno: U bračne vode uplovili u hrvatskim dresovima

Foto: Siky Whipllash / Danijela i Miroslav u bračne vode uplovili u hrvatskim dresovima

Danijela i Miroslav u bračne vode uplovili su u hrvatskim dresovima koje su obukli preko vjenčanice i odijela, a isto su učinili i njihovi kumovi.

Već smo pisali kako navijačka groznica trese cijelu BIH, a ona je bila na vrhuncu upravo sinoć, kada se Hrvatska plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva.

S obzirom da je utakmica odigrana u subotu, mnogobrojni mladenci upravo taj dan uplovili su u bračne vode, pa kod mnogih neizostavan detalj bio kockasti dekor. Tako je bilo i kod Danijele i Miroslava Maganića na svadbi koja je održana u Livnu.

Naime, Danijela i Miroslav u bračne vode uplovili su u hrvatskim dresovima koje su obukli preko vjenčanice i odijela, a isto su učinili i njihovi kumovi. Inače, brojni mladenci svoje svadbeno slavlje prilagodili su nogometu.

 

Pojedini su zbog ‘Vatrenih’ pomjerili ulazak u dvoranu gdje je bilo slavlje, drugi su mladenci pak, preko svečane haljine i odijela obukli kockasti dres. Utakmica se gledala na video zidovima, a vjerujemo kako je slavlje nakon pobjede bilo još veselije.

Bljesak.info