LIVNO / U potrazi za Mićom Kneževićem angažirane Oružane snage BiH

Nestali Mićo Knežević

Djelatnici policije zajedno s obitelji nestalog, Gorskom službom za spašavanje HBŽ, Vatrogasnim društvom Livno i ostalim policijskim agencijama i dalje tragaju za nestalim sedamdesetsedmogodišnjakom iz Drvara koji se u nepoznatom smjeru udaljio iz Medicinskog centra Livno dana 5.7.2019. godine.

U proteklih par dana poduzet je veći broj mjera i radnji u cilju pronalaska Miće Kneževića (u više navrata podizane bespilotne letjelice-dronovi, potražni pas, pregledanje video nadzora i svo raspoloživo ljudstvo na terenu) za sada nisu imali  uspjeha.

Pregledom video nadzora na dan nestanka imenovani je lociran u krugu livanjske Carine, te je posebno dobro pretražen taj dio grada i okolna sela.

S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate, policija nastavlja s daljnjom potragom te su u pomoć pozvani i pripadnici Oružanih snaga BiH.

Molimo sve građane da također pomognu u pronalasku nestalog, te da ukoliko posjeduju bilo kakvu informaciju ili uoče sedamdesetsedmogodišnjeg muškarca, prosječne visine, u svijetlo zelenoj kariranoj košulji i tamno sivim hlačama, crnim cipelama jave policiji na broj 122.

Livanjska policija je cijeli dan tražila Miću Kneževića