U Livnu se vjenčao sportski novinar HRT-a

Ante Brkljačić, sportski novinar HRT-a, i njegova odabranica, diplomirana ekonomistica Marija Badrov, ovog su vikenda ozakonili svoju ljubav.

ante

Ante Brkljačić, sportski novinar HRT-a, i njegova odabranica, diplomirana ekonomistica Marija Badrov, ovog su vikenda ozakonili svoju ljubav. Nakon godinu i pol dana veze mladi par je shvatio da nema više što čekati i stao je pred oltar, piše Story.hr.

Suze radosnice krenule su mnogim gostima, a prije svega Antinim roditeljima Mili i Ivanki, te Marijinima, Zborki i Tonki. Kumovi mladencima bili su njihovi dugogodišnji prijatelji, Tomislav Tica, privatni poduzetnik iz Zagreba, i Kristina Marelja, doktorica medicine.

 

Brojni članovi obitelji, daljnja rodbina, prijatelji i kolege, točnije njih 600, bili su svjedoci dana kojeg će Ante i Marija vječno pamtiti. Za mjesto gdje će ozakoniti svoju ljubav Ante i Marija odabrali su Livno, a među brojnim uzvanicima bili su i novinarovi brojni kolege.

 

Tako su to večer s mladencima ljubav slavili i Stjepan Balog, Mihovil Horvat, Hrvoje Hrengek, Luka Petrinac, Damir Salamon, Luka Maloča i Boris Jelavić. Da nitko od gostiju ni ne pomišlja na cjelovečernje sjedenje, pobrinuo se pjevač Joško Čagalj Čole koji je uzavrelu atmosferu održavao do samog fajrunta.

Bljesak.info