KOJI LJEPOTAN ĆE OSVOJITI VOJNIKINJU RENATU? Ona traži duhovitog sportaša koji ide u crkvu

renata

Renatu u ponedjeljak očekuje šestero kandidata, a koga će odabrati, ne propustite doznati na RTL-u.
Renata Nemeček ima 29 godina, dolazi iz Slavonije no živi u Gospiću i zaposlena je u Oružanim snagama Republike Hrvatske, a druga je kandidatkinja koja će od šestero momaka pokušati pronaći svog idealnog partnera u emisiji ‘Samo nebo zna’.
‘U muškom svijetu sam se jako dobro snašla i svi se ondje smatramo braćama i sestrama te brinemo jedni o drugima’, kazala je vojnikinja o tome kako ju je muški dio ekipe prihvatio u vojsci. Renata se u slobodno vrijeme bavi planinarenjem, a obožava konje te se bavi rekreativnim jahanjem, piše RTL.
Otkrila je i da je skoro postala gospođa, ali to se na kraju nije dogodilo. ‘Imala sam jednu situaciju koja je bila tik pred brak, no na kraju se nije dogodila jer nisam dobila isti povrat osjećaja’, otkrila je zgodna vojnikinja o svojoj bivšoj vezi, u kojoj je bila čak 12 godina.

Renata je realna djevojka koja zna što želi u životu, a iako se smatra osjećajnom i romantičnom zna se, kaže, izboriti za ono što želi. Od partnera očekuje da je sportaš, duhovit, da nije dosadan, da je vjeran, iskren i prije svega dobar prijatelj. Izgled joj, kaže, nije bitan ali voli da dečko drži do sebe.
Također, bitno joj je da je muškarac s kojim je u vezi vjernik. ‘Ne bih mogla biti s onim koji nije vjernik, jer bi me takav način života odvajao od mog stajališta i Boga, a tako ne bih mogla živjeti’, otkrila je zgodna crnka. Renata se u budućnosti vidi u lijepoj kući, u sretnom braku s puno kompromisa i tolerancije te s dvoje ili troje djece, a o vjenčanju mašta da bude romantično te da ima cvijeće u kosi.

Net.hr