LOVA DO KROVA / Perišić će imati veću plaću i od Luke Modrića!

Arsenal je navodno spreman Ivanu Perišiću ponuditi svemirsku plaću prema kojoj bi primao 287 tisuća eura tjedno, što je 13,7 milijuna eura godišnje čime bi Perišić postao najplaćeniji hrvatski sportaš…

Sapunica oko Ivana Perišića i dalje traje, a prijelazni rok završava za dva dana. Ivan je zatražio transfer, Spalletti ga je suspendirao te je njegov odlazak iz Intera nakon četiri godine sve izvjesniji. Hrvatskog napadača žarko želi Arsenal i uz to mu nude astronomsku plaću s kojom bi postao najplaćeniji hrvatski nogometaš, ali i sportaš, prenosi 24.sata

Perišić bi trebao u Arsenal doći na posudbu s opcijom otkupa od 40 milijuna eura u ljetnom prijelaznom roku. Kako bi ga primamili da dođe, klub je navodno spreman Perišiću ponuditi svemirsku plaću prema kojoj bi primao 287 tisuća eura tjedno, što je čak 13,8 milijuna eura godišnje čime bi uvjerljivo postao najplaćeniji hrvatski nogometaš, ali i sportaš jer Luka Modrić zarađuje oko osam milijuna eura godišnje dok je košarkaš Bojan Bogdanović na 9 milijuna eura godišnje. Ivanova plaća u Interu je 4 milijuna eura godišnje, tako da nije ni čudo što želi otići na Otok.

Arsenal je za Perišića spreman ponuditi i Mesuta Özila koji će ipak morati smanjiti financijske apetite ako ode u Inter jer će tamo morati imati nešto manju plaću kako bi se uklopio u financijske gabarite ‘Nerazzurra’. Nijemac prima čak 460 tisuća eura tjedno, što ga stavlja na poziciju najplaćenijeg igrača kluba.

Podsjetimo, nezadovoljni Perišić službeno je zatražio transfer iz Intera, a Talijani su ga “nagradili” tako što su ga suspendirali i on do daljnjeg neće igrati utakmice.

– Vrlo jednostavno, igrači mogu pričati što žele, ali oni su zaposlenici kluba, radnici. Potpisali su ugovore u kojima se zna što piše i za njih je potrebno platiti ako ih želite dovesti. Ne mogu ići kada to požele – jasan je bio trener Luciano Spalletti.