Lovren stigao u Kraljevu Sutjesku, sve zasjalo u čast Vatrenog

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren stigao je u Kraljevu Sutjesku, gdje je za njega organiziran nezaboravan doček. Najprije je posjetio svoju baku koja leži u zeničkoj bolnici, potom je bio kod načelnika općine Kakanj, da bi se nakon toga pridružio okupljenima koji su ga uz pjesmu i uzvike podrške dočekali, javlja Direktno.hr.

“Dejo, Dejo”, čulo se da svih strana uz pjesmu ‘Neka pati koga smeta’. Fratar mu je izrazio dobrodošlicu i zahvalio što je njihovo mjesto učinio ponosnim. Zahvalio je i svima koji su došli zbog Dejana. “Meni je ovdje 550.000 ljudi, toliko mi sve ovo znači i hvala vam. Iskreno, osjećam se kao da sam na Trgu Bana Jelačića pred toliko ljudi”, kazao je Lovren okupljenima.

Mještani su oduševljeni Dejanom i ističu kako je on njihov najbolji ambasador. “Sutjeska nema milijune i nas nema milijun, ali imamo našeg šampiona”, za Direktno je rekao Mijo, prvi susjed rodne kuće Lovrenovih i njihov kum. Ovo ratom od strane bošnjačke Armije BiH ranjeno mjesto zasjalo je u punom sjaju u čast Vatrenog. Video dočeka pogledajte OVDJE

www.vecernji.ba