Magone na natjecanju u Posušju osvojio 30 medalja

frOvaj vikend, u subotu 02.12.2017. održano je taekwondo “Prvenstvo Herceg-Bosne” u Posušju. Na ovom prvenstvu nastupilo je 298 natjecatelja iz 11 klubova koji su se natjecali u svim uzrasnim kategorijama.

Livanjski je Magone nastupio sa 37 natjecatelja koji su se uspjeli izboriti za 30 medalja, i to 18 zlatnih, 7 srebrnih i 5 brončanih.
Zlatne medalje su osvojili Marija Orlović, Imran Omeragić, David Kelava, Riad Jahjefendić, Ana Mišić, Martina Tolo, Petra Ždero, Ivica Mihaljević, Matej Orlović, Marko Mišić, Petar Perković, Amar Ortaš, Nikola Ćavar, Iva Vašić, Veronika Dolić, Petra Orlović, Ines Badrov i Amar Dželadini.
Srebrne medalje su osvojili Saša Viktoria Knežević, Sara Tičinović, Barbara Tičinović, Ajni Ortaš, Josip Barun, Maja Dolić i Luka Jurič dok su brončane osvojili Lorena Orlović, Nino Šeremet, Petra Ljubas, Adrijan Knežević i Luka Krezo.
Najboljom formašicom prvenstva proglašena je Veronika Dolić dok je najbolja mlađa kadetkinja bila Ana Mišić.
U ekipnom plasmanu u kategoriji formi Magone zauzima 2. mjesto, u kategoriji borbi 2. mjesto, te u sveukupnom plasmanu također 2. mjesto, bolji je bio domaćin prvenstva TKD Poskok iz Posušja.