Marija Husar (45) pokazala sve veći trbuščić: Pozirala s mužem Vjekom

Pjevačica je vijest o dolasku prinove objavila u listopadu prošle godine. Prije nekoliko dana obavila je posljednje studijsko snimanje prije dolaska prinove, a sada uživa u krugu obitelji u slatkom iščekivanju.

Odbrojavanje polako počinje. Pjevačica Marija Husar Rimac (45) sa suprugom Vjekoslavom Rimcem uskoro će dobiti sina.

Njihov stariji sinčić Ivan (6) raduje se dolasku prinove u obitelj, a Marija je u slatkom iščekivanju pozirala sa svojom obitelji i pokazala trbuščić u visokom stupnju trudnoće.

Husar je ranije ispričala kako je maleni Ivan na dočeku Nove 2020. u Međugorju poželio bracu. Rekla je kako je i ona željela isto te se molila Bogu.

Vjekoslav Rimac i Marija Husar Rimac

Inače često ističe svoju posvećenost vjeri pa je prirodno začeće u 46. godini nazvala darom od Boga. Vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine.

Prije nekoliko dana Husar se pohvalila kako je sa sestrom Ivanom Husar Mlinac (43) i prijateljem Matijom Dedićem (47) odradila i svoje zadnje snimanje prije poroda. Napisala je na društvenim mrežama kako joj je ‘srce puno’.

– Pripremila sam se, robica je spremna, oprema je stigla. Prijatelji me zezaju da sam kupila pola dućana, ali sve što sam uzela je ono što mi je potrebno. Najviše me veseli, što sve ide u krug, pa kad meni više ne bude trebalo, dobro će doći nekome od mojih prijatelja – rekla je Marija nedavno za magazin Story.hr.

Marija Husar u 46. godini čeka bebu: ‘Trudnoća je dar od Boga’