MARIN CRNJAK Život uzimam u svoje ruke

rtt

Marin Crnjak ima samo dvanaest godina, živi u njemačkom Herfordu kraj Bielefelda i prvo je hrvatsko dijete koje će zapjevati u velikom  glazbenom showu  The Voice Kids.

Prva emisija showa koji je pokorio male ekrane diljem svijeta prikazana je u nedjelju 5. veljače na njemačkom programu SAT1  s početkom u 20.15 sati.  Marinov prvi nastup bit će u drugoj emisiji showa u nedjelju, 12. veljače.

Dječak ima izniman glas i čim zapjeva osvaja sve okolo sebe.  Majka Mara je iz mjesta Poljaci kraj Brčkog, a otac Božo iz Livna. Otkrivaju kako Marin kući po cijeli dan  pjeva. “Treba to izdržati. Prijavili smo ga na show samo da imamo malo mira“, smije se mama Mara.

Marin je među više od sedam tisuća prijavljenih kandidata bez problema prošao u prvih 600-700 koji će se za prolaz boriti pred TV kamerama a pratit će ih milijuni ljudi.  Svi oni koji su Marina ikad čuli kako pjeva, ne sumnjaju da će doći do finala.

Što će žiri odlučiti o Marinu doznat ćemo 19. velječe, a na pitanje je li mu ovo prilika u njegovoj glazbenoj karijeri, Marin odlučno odgovara: “Ovo je još samo jedno iskustvo, ja svoju karijeru i život uzimam u svoje ruke”.

Fenix Magazin/MD

O Marinu više u tiskanom izdanju Fenix Magazina….