MARKO SEMREN: Pismo uvaženom kolumnisti Vladi Marušiću

pismo

LIVNO – Vidim da me Dnevno-baovci V.M. i comp. nastavljaju čerečiti na stranicama uvaženoga portala.

Kriv sam im (mu) što sam stao u obranu gospodina Dragana Čovića kojeg bi razni V.M. popili u čaši vode, samo zato što su protiv njega zaustavljene istrage na sudu o nezna se čemu. Marušići bi ga zatvorili samo zato dabi platformaši kolo vodili. Ali neće ići dok se smilje tići. Ja bih branio i sve gudimire ako bi se protiv njih vodili kao protiv gospodina Čovića inscenirani postupci.

I sam sam bio žrtva insceniranih optužbi tri mjeseca prije Titine smrti.

Livanjska UDBA je u mome društvu koje je pjevalo moju omiljenu pjesmu Ustani bane (1980. godina) imala doušnika koji je sve lijepo prijavio Vladi Šošiću (načelniku DB Livna). Ovaj me pozvao i pitao me bili kolovođu Zorana trebalo zatvoriti? Ja sam mu rekao (tada sam imao 24 godine i diplomirao ekonomiju) da ne treba nikoga zatvoriti jer pjesma ne može srušiti državu. Šošić me izbacio iz svog ureda uz prijetnju da nikad neću dobiti posao u Livnu.

Jesam li ja tada bio gospodine V.M. u goroj poziciji nego poštovani Livnjak Frano Krišto danas?

Jesam, jesam Marušiću sa neispranim mozgom. Ali nisam bacio kamen. Ti bi Marušiću sudio gospodinu Čoviću samo zbog toga što ga mrziš. Ali si zaboravio da je mržnja najuboitija emocija i čuvaj se mržnje.

Ti moga Livnjaka i njegovu mladalačku zbunjenost koristiš tako što od njega pokušavaš napraviti lažnog heroja. Pusti dijete i ne nagovaraj mlade na zlo jer ti se zlo može u dugu vijeku vratiti. Sram te bilo.

Napadaš me u svom tekstu od 04.04.2017., vrijeđaš me, omalavažavaš me, samo zato što ja branim osobu za koju si ti i takvi gudimiri pomislili da će dati petama vjetra nakon čega će tebi i njima biti jako široko a nama Hrvatima Herceg i Bosne (Srednje) tijesno.

Ej da ti nešto kažem Marušiću. Ja nisam miljenik HDZ-a BIH (moje stranke od rođenja stranke). Diplomirani sam ekonomista sa stažom od 37 godina. Imam znanja i iskustva u vođenju općinskih službi. Ali na poslu sam običan referent s plaćom u rangu skoro pripravnika a ni danas nisam preuzeo do kraja poslove na koje sam raspoređen 2007. godine. Na vlasti u Livnu je moj HDZ. I ne bacam kamenje.

Moja šefiica (2007.) u službi financija općine Livno (iz moje je stranke HDZ BiH ) mi je nakon što sam premješten iz službe gospodarstva u njenu službu rekla da za mene nema posla.

Jesam li gospon Marušiću bacio kamen. Nisam. Na zabranu da preuzmem posao običnog referenta žalio sam se ovim redom: HDZ Livna+ HDZ BIH. Nitko od njih mi nije do danas pomogao da preuzmem samo ono na što sam raspoređen.

Halo Marušiću, kontaš li ti sa neispranim mozgom ovo bolan? Nisam ni tada bacio kamen. I nikad neću baciti kamen.

Borio sam se i danas se borim sa 61 godinom i sa VVS imam najmanju plaću od svih VSS u općini iako imam 37 godina staža. To je moj križ. Nema me u povjerenstvima, upravnim odborima ali uredno plaćam članarinu HDZ-u BH i ne bacam kamenje. Kontaš bolan. Branim gospodina Čovića a nisam uhljeb. To ti sa svojim prefinjenim platformaškim mozgom nemoš bolan skontati.

Aj vozdra. Sram te bilo Marušiću.

Autor: Marko Semren

Pročitajte i ovo „ Bože daj nam više Fk nego Marka Semrena“